Registruokis naujienlaiškiui ir gauk nuolaidą dovanų.

Registruokis naujienlaiškiui ir gauk nuolaidą dovanų.

Juodai baltas Neplyštantis laikraštis kūdikiui, Brain Builders

Kaina: 11.50 su PVM

Be PVM: 9.50 €

Unikalūs, Japonijoje sukurti Brain Builders prekės ženklo lavinamieji žaislai kūdikiams. Jie tapo betseleriais ne tik Japonijoje, bet ir visame pasaulyje. Susipažinkite su jais ir jus!

Brain Builders buvo sukurti remiantis japonių mamų patirtimi ir rekomendacijomis, galvojant apie kūdikių smegenų stimuliavimą ir raidos progresą per žaidimą. Svarbu, kad kūdikiui reikiamu metu duotume reikiamą, jo amžių atitinkantį žaislą, kuris patenkina būtent tuo tarpsniu esančius vaiko poreikius. Brain Builders žaislai skatina naujagimių kognityvinių įgūdžių tobulėjimą pasitelkus linksmą, interaktyvų ir nuoseklų žaidimą.

Šis kontrastingas žaislas – laikraštis nors ir tinkamas nuo gimimo, bet jį labiausiai rekomenduojame paduoti kūdikiui nuo +4 mėn amžiaus. Nes būtent šiuo metu atsiranda poreikis griebti ir suspausti. Būtent dėl šios priežasties yra sukurtas Brain Builders nesuplėšomas laikraštis, kuris glamžomas skleidžia smagų popieriaus čežėjimo garsą bei skatina kūdikio smalsumą.

Prekę pristatysime per 1 – 2 d.d.
Nemokamas pristatymas nuo 60 €
Galimybė užsakymą atsiimti Vilniuje tą pačią dieną

Prekę turime

Prekės ženklas

Brain Builders

Rekomenduojama

Liko 2

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Jums taip pat gali patikti…

Informuojame, kad mūsų interneto svetainėje yra naudojami analitiniai ir funkciniai slapukai. Plačiau su slapukais galite susipažinti mūsų slapukų politikoje. Jei sutinkate su slapukų naudojimu, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą galite atšaukti pakeisdami savo naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Jei sutinkate su slapukų naudojimu, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“.

Skaityti plačiau
Sutinku