Registruokis naujienlaiškiui ir gauk nuolaidą dovanų.

Registruokis naujienlaiškiui ir gauk nuolaidą dovanų.

Ugniagesių automobilis 150 cm Žaidimų aikštelė Viga

Kaina: 900.00 su PVM

Be PVM: 743.80 €

Tai bent ugniagesių automobilis! Milžiniška gaisrinė mašina, kuri atrodo lyg būtų tikra! Tokia didelė, erdvi ir pilna smagiausių veiklų. Puikiai tiks vaikų žaidimų erdvėse, darželiuose, o turėti tokią nuosavame kambaryje svajonė kiekvieno gaisrininko!
Vienu metu gali joje žaisti keli vaikai.

Automobilis yra 150 cm ilgio. Sėdint už vairo galima jį sukti, yra garso signalas, o pavarų svirtį perjungti. Gaisrininko vandens šlangas atrodo lyg būtų tikras. Yra daugybę besisukančių, judančių detalių. Viename automobilio šone yra ergonominis labirintas, o kitoje mini sandėliukas susidėti visiems priedams. Viskas šioje žaidimo aikštelėje labai realistiška. Kad vaikai galėtų pilnai pasinerti į vaidmenų žaidimą ir pasijusti tikrais ugniagesiais.

  • Šią prekę pristatysime per 2 – 5 d.d.
  • Galimybė užsakymą atsiimti Vilniuje.
  • Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 60 € 

Prekę turime

Pakuotė 160 × 100 × 41 cm
Išmatavimai

150 x 101,5 x 109 cm

Medžiaga

medis

Prekės ženklas

Viga

Rekomenduojama

Liko 1

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Jums taip pat gali patikti…

Informuojame, kad mūsų interneto svetainėje yra naudojami analitiniai ir funkciniai slapukai. Plačiau su slapukais galite susipažinti mūsų slapukų politikoje. Jei sutinkate su slapukų naudojimu, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą galite atšaukti pakeisdami savo naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Jei sutinkate su slapukų naudojimu, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“.

Skaityti plačiau
Sutinku